Basiscursus Duits voor horeca & toerisme

“Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag und und freue mich auf ein Wiedersehen!”

Draag jij graag bij aan een warm welkom van Duitse toeristen in de groene en royale hoofdstad van de Veluwe? Wil jij hen ook in hun eigen taal te woord staan in jouw hotel, restaurant, vakantiepark, camping of bij trekpleisters als Apenheul, Kinderpretpark Julianatoren en Paleis Het Loo?

Dann ist dieser Kurzlehrgang genau das Richtige für Sie!

Samen met Aventus hebben we een korte basiscursus Duits ontwikkeld speciaal voor Apeldoornse toeristische en horecaondernemers. Daarin leer je o.a. de Duitse uitspraak en hoe je de Duitse gast te woord kunt staan in situaties die je in de praktijk bij jouw eigen bedrijf kunt tegenkomen. Hiervoor speel je samen met andere deelnemers beroepssituaties na en leer je het idioom wat nodig is in deze situaties. Tijdens de vier cursusdagen zullen volgende onderdelen aan de orde komen: uitspraakoefeningen, functionele grammatica, beroeps vocabulaire en het oefenen van gesprekssituaties.

Lesdata & lestijden
De cursus bestaat uit vier cursusdagen op woensdagen van 13.00 – 16.00 uur:
8 februari 2023
15 februari 2023
8 maart 2023
15 maart 2023

Locatie
Aventus
Laan van Mensenrechten 500
7331 VZ Apeldoorn

Afronding
Met het behalen van voldoende aanwezigheid/resultaat ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname.

Kosten
Deze eerste cursus kunnen wij in samenwerking met Aventus aanbieden voor een speciaal tarief van € 190,00 ex BTW p.p. Ben je ambassadeur van Apeldoorn Partners? Dan doen wij nog een extra bijdrage en betaal je maar € 90,00 ex BTW p.p.

Aanmelden
Per organisatie kunnen max. 2 medewerkers deelnemen. Aanmelden kan per mail naar m.bosch@apeldoornpartners.nl tot 20 januari. Er is maar ruimte voor 12 deelnemers, dus wees er snel bij!