De Apeldoornse binnenstad groen en gastvrij heropend

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de binnenstad klaar te stomen voor (meer) bezoekers. De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de binnenstad klaar te stomen voor (meer) bezoekers. Dit heeft inmiddels geresulteerd in een prachtige groene uitstraling van de terrasomheiningen en een duidelijke en vriendelijke communicatielijn omtrent het reguleren van winkelend publiek in de Apeldoornse binnenstad. Het is een mooie combinatie geworden van vriendelijkheid, gastvrijheid én veiligheid.

Om de terrassen te omheinen zijn een decorbouwer en producent betrokken. Dat heeft een frisse, Veluwse identiteit meekregen; er wordt veel gebruik gemaakt van houten panelen, plantenbakken met Veluws groen en wilgenmatten. ‘’We hebben met ons team heel veel tijd gehad om ons voor te bereiden op dit moment van heropening en zijn nu helemaal klaar om Apeldoorners in de watten te leggen op ons mooie terras. Hopelijk is dit het begin van een goed seizoen!”, aldus Larissa van der Vlist, General Manager bij o.a. Hotel et le Café de Paris aan het Raadhuisplein.

Ook aan het reguleren van winkelend publiek is gedacht. Waar vorig jaar nog werd gekozen voor het plakken van tape om bezoekers van winkels buiten veilig te laten wachten, is er dit jaar gekozen voor vrolijk ogende bestickering. “Hierdoor ontstaat er niet alleen een rustig uniform straatbeeld, maar zorgen we er ook voor dat het voor onze bezoekers meteen duidelijk is waar ze even kunnen wachten voordat ze de winkel in mogen”, weet centrummanager Marco Bod.