Toolkit Koninklijk Genieten

Dit jaar vieren we in Apeldoorn en op de Veluwe een koninklijk jaar, dat met de heropening van Paleis Het Loo van start is gegaan. Heel Nederland – en nog verder – mag weten dat het royaal vertoeven is in Apeldoorn. Want naast het paleis is er nog veel meer te beleven. 

Binnen het project Koninklijke Veluwe werken Gemeente Apeldoorn, Visit Veluwe, NBTC en Apeldoorn Partners samen aan de ontwikkeling van royaal aanbod voor bewoners en bezoekers, én aan een grote nationale marketingcampagne ‘Koninklijk Genieten’.

Wilt u ook bijdragen aan het Koninklijk jaar en uw bezoekers verleiden Apeldoorn e.o. te bezoeken, koninklijk aanbod te beleven? Op deze pagina vindt u aan de linkerkant bovenaan een downloadlink met gecomprimeerde foto’s en video’s die u kunt gebruiken voor de promotie van uw locatie en het koninklijk jaar. Wilt u ook het campagnemerk ‘Hoe royaal wil je het hebben?’ gebruiken? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, dan sturen wij het zo snel mogelijk naar u toe.

Toolkit

  1. Begeleidende tekst Koninklijk Genieten

Op de Veluwe, in het bijzonder in en rondom Apeldoorn, vind je alles wat je nodig hebt om koninklijk te genieten! Dit jaar vieren we de opening van Paleis Het Loo, die na een grondige verbouwing en vernieuwing weer haar deuren opent. Een must-visit dus, maar daarnaast is er nog zó veel meer te ontdekken! Hier geniet je van de mooiste natuur van Nederland, van de indrukwekkende (koninklijke) historie, van royale culinaire hoogstandjes en heerlijke overnachtingsmogelijkheden. Hier voel je in alles waarom koningen en stadhouders van vroeger al naar deze plek kwamen om ultiem te ontspannen. Hoe royaal wil je het hebben?

 

2. Download promotievideo

Liggende versie:

 

3. Download foto’s

Onderstaande beelden kunt u gebruiken voor de promotie van het koninklijk thema in uw eigen promotiemiddelen. Wij waarderen het als u de onderschriften hanteert.

Tuinen Paleis Het Loo – Foto Apeldoorn Partners

Tuinen Paleis Het Loo – Foto Apeldoorn Partners

Boothuisje Paleispark, Kroondomeinen Het Loo – Foto Apeldoorn Partners 

Zendgebouw Radio Kootwijk – Foto Apeldoorn Partners

Campagnemerk ‘Hoe royaal wil je het hebben?’