Even voorstellen: Apeldoorn Marketing-stagiair Elfi Klootwijk

Hoi allemaal! Ik ben Elfi Klootwijk, 22 jaar en ik woon in Ruurlo. Sinds 8 februari ben ik stagiaire bij Apeldoorn Marketing.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen een drankje te doen, Netflix te kijken en te wandelen.

Studie & Stage

Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding Leidinggevende Travel & Hospitality aan het ROC Aventus te Apeldoorn.
Tijdens deze stage heb ik geen stageopdrachten meegekregen vanuit school. Dit betekent dat ik open sta voor alle, voor mij nieuwe, aspecten die er te leren zijn bij Apeldoorn Marketing en hun kan ondersteunen waar nodig. Voor mij is dit een leuke uitdaging omdat ik tijdens mijn studie geen lessen heb gehad over marketing. Naast dat dit een leuke uitdaging is, is dit ook een goede start voor mijn vervolgopleiding, na de zomervakantie begin ik met de opleiding Tourism Management aan de Hogeschool Saxion te Deventer.

Het is een vreemde tijd om te starten, vanuit huis, maar tot nu toe gaat het goed en heb ik het erg naar mijn zin. Vooral de afwisseling van werkzaamheden en de uitdaging van het leren van nieuwe werkzaamheden vind ik leuk. In de twee weken dat ik er ben, heb ik al veel verschillende dingen mogen doen zoals: Instagram story’s maken, evenementen in de uitagenda zetten en artikelen op uitinapeldoorn.nl plaatsen. Ik loop stage bij Apeldoorn Marketing tot eind juni 2021.