Even voorstellen: Apeldoorn Marketing-stagiair Elise Maassen

Hoi, mijn naam is Elise Maassen. Ik ben 20 jaar oud en woon al mijn hele leven in Apeldoorn, in de binnenstad. Ik loop sinds augustus stage bij Apeldoorn Marketing.

In mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit te gaan, naar bijvoorbeeld De Babbel, Finnegan’s en De Kater. Bij deze laatste kan je heerlijke cocktails en gin-tonics drinken. Daarnaast sport ik sinds mijn zevende bij Atletiekvereniging AV’34 in het Orderbos. Ik train drie keer per week en het is echt mijn passie!

Buiten Apeldoorn ben ik regelmatig in Deventer te bekennen. Enerzijds vanwege mijn studie en anderzijds omdat mijn zus onlangs naar Deventer is verhuisd. Ik vind het leuk om haar vaak te bezoeken.

Studie & stage

Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Tourism Management aan de Hogeschool Saxion te Deventer. Mijn stageleerdoelen zijn het opstellen en verspreiden van marketingcampagnes (offline en online), bezig zijn met content marketing en het schrijven van een goed lopend artikel.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bij Apeldoorn Marketing zijn de uitagenda bijhouden op uitinapeldoorn.nl. Ik controleer bijvoorbeeld of er nieuwe voorstellingen zijn toegevoegd aan het programma van Theater Orpheus, of als een restaurant de openingstijden verandert. Als het nodig is maak ik dan aanpassingen op de website. Tot nu toe heb ik ook vier artikelen geschreven over verschillende onderwerpen.

Wat ik zo leuk vind aan mijn stage? Ik heb binnen een aantal weken al zoveel geleerd! Mijn collega’s geven mij veel vrijheid in mijn stageopdrachten. Ik loop stage bij Apeldoorn Marketing tot februari 2021.