Even voorstellen: Apeldoorn Marketing-stagiair Max Kanselaar

Hoi, mijn naam is Max Kanselaar en ik kom uit Apeldoorn. Ik ben 17 jaar oud en ik loop sinds 24 augustus stage bij Apeldoorn Marketing.

In mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vrienden af te spreken. Naast dat houd ik ook heel erg van muziek en ben ik druk bezig om met mijn net opgerichte band nummers na te spelen van bijvoorbeeld, Thin Lizzy, Steel Panther en Extreme. Ik fitness bij Fit For Free en ik ga vier tot vijf keer in de week met wat vrienden.

Studie & stage

Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de opleiding Mediamanagement op het ROC Aventus. Tijdens mijn opleiding leer ik hoe je op een efficiënte manier tot een goed eindproduct komt en hoe je een product goed adverteert. Daarnaast leren we ook veel over scrum en uitleg over de redactie en de vormgeving.

Ik heb het hartstikke naar mijn zin bij Apeldoorn Marketing. Mijn taken zijn onder andere de uitagenda bijhouden op uitinapeldoorn.nl, ik maak schermen voor Narrowcasting en ik vul het toeristische agentschap bij, beneden in het CODA Museum. Wat ik zo tof vind aan mijn stage is dat ik al heel veel heb geleerd en de flexibiliteit. Elke dag ziet er anders uit! Ik loop stage bij Apeldoorn Marketing tot februari 2021.