Even voorstellen: Jody van Wallinga – afstudeerstudent

Jody van Wallinga

Mijn naam is Jody van Wallinga, 27 jaar en laatstejaarsstudent Internationaal Toeristisch Management. Sinds 6 september studeer ik af bij Apeldoorn Marketing. Een leuk en uitdagend bedrijf waar ik met veel plezier ben begonnen!

Elke maandag zal ik op kantoor meewerken. Ik kijk ernaar uit om meer ervaring op te doen binnen de marketing. De overige dagen zal ik thuis bezig gaan met de afstudeeropdracht.

Onderzoek

Voor de afstudeeropdracht ga ik onderzoeken hoe Apeldoorn Marketing door middel van communicatie- en citybrandingstrategie het gastheerschap van Apeldoorn kan vergroten/optimaliseren, zodat de stad Apeldoorn sterker kan worden gepositioneerd. Hierbij zal de citymarketingvisie ‘Groen en royaal’ van Apeldoorn Partners centraal staan.

Ik heb er zin in en ik ga zeker een leuke en leerzame tijd tegemoet.
Groetjes Jody!