Even voorstellen: Marloes Pronk – marketing & communicatie

Marloes Pronk - Marketing en communicatie

Hoi! Ik ben Marloes Pronk en ben op 26 juli j.l. gestart als communicatie- en marketingmedewerker bij Apeldoorn Marketing, ter vervanging van Stéphanie van Gelder (die t/m december 2021 met zwangerschapsverlof is). Voor Apeldoorn Marketing zal ik o.a. (online) projecten ondersteunen die het citymarketingteam ontwikkelt.
Met mijn ervaring in de toeristische sector (Explore Tanzania), communicatie & marketing ervaring (Theater Orpheus en Toneelgroep Oostpool) en als trotse inwoner kijk ik er enorm naar uit om Apeldoorn nóg beter op de kaart te zetten!

“Vrije tijd”

Met 2 jonge kinderen (Robin 7, Eva 5) spreek ik niet echt meer van vrije tijd 😉, maar ik houd erg van lekker koken / eten en zit graag met een wijntje op het terras, op een camping, bij het kampvuur… Als ik daar niet zit, kun je me vinden in het theater of op een festival. Daar word ik erg blij van! Om gezond te blijven yoga ik al jaren en breng ik m’n tijd graag wandelend door in deze prachtige, veelzijdige, groene omgeving…
Hopelijk tot gauw in / om Apeldoorn!