Even voorstellen: Mirjam Bosch – projectmanager Toeristisch Platform Apeldoorn

 

Mirjam Bosch projectmanager Toeristisch Platform Apeldoorn

Hoi! Ik ben Mirjam Bosch en ben op 6 september j.l. gestart als projectmanager bij het Toeristisch Platform Apeldoorn (de opvolger van Chantal Tutein Nolthenius). Met mijn ervaring als marketing & communicatiemanager bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel en natuurlijk mijn rol als voormalig bestuurslid van Toeristisch Platform Apeldoorn heb ik enorm veel zin om samen met alle toeristische ondernemers het toeristisch product voor Apeldoorn verder te laten groeien en bij te dragen aan de ontwikkeling van Apeldoorn Partners!

Vrije tijd

Op de Veluwe kan ik al wandelend, op de racefiets/MTB of met een tweespan paarden genieten van en opladen in de natuur. Als goede tegenhanger staat daar een passie voor (lokaal) koken, eten en drinken tegenover.

Tot snel in Apeldoorn of op de Veluwe!