Even voorstellen: Mirka Moot – interim officemanager

Mirka Moot - interim officemanager

Eind september ben ik als interim officemanager gestart bij Apeldoorn Marketing. In deze functie ondersteun ik de directie en zijn alle kantooraangelegenheden bij mij ondergebracht.
Naast mijn werk als coach voor secretaressen, werk ik af en toe op een project waarbij ik zelf in een ondersteunende rol zit. Die combinatie vind ik fijn.

Vrije tijd

Sinds dertien jaar woon ik in Apeldoorn. Erg leuk om nu zo bij mijn stad betrokken te zijn door deze baan. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met reizen (van ver weg tot een hutje op de hei), koken en voeding, kunst en wandelen. Met mijn vrienden en familie ga ik er graag op uit. Wellicht tot ziens bij Apeldoorn Marketing of een keer in de stad!

Groeten,
Mirka