Even voorstellen: office- en projectondersteuner Eva Buisman

Hallo, mijn naam is Eva Buisman en ik ben per 1 mei begonnen als project- en office ondersteuner. Ik werk zowel voor Apeldoorn Marketing als voor Toeristisch Platform Apeldoorn. Voor Apeldoorn Marketing ga ik mij bezig houden met het optimaliseren van diverse office werkzaamheden voor zowel Apeldoorn Marketing als Apeldoorn Partners. Voor Toeristisch Platform Apeldoorn ben ik het eerste aanspreekpunt en ondersteun ik bij projecten.

Vrije tijd

Deze breng ik graag in de stad en in de natuur door. De stad om lekker te struinen; de historie van een stad te ontdekken, leuke overnachtingsplek uitzoeken, koffie drinken op het terras en musea bezoeken. Om de rust op te zoeken; wandel ik graag met mijn gezin en onze hond in het bos en gaan we vaak kamperen, lekker back to basic met tent.

Maar nu eerst aan het werk…. Een leuke nieuwe uitdaging in een rare tijd, maar met een mooie organisatie en een leuk team met enthousiaste mensen ben ik enthousiast!