Gezocht: Stagiairs Marketingcommunicatie (Mbo/Hbo)

Wil jij werken bij het leukste bedrijf van Apeldoorn en weet jij alles van socials, online en contentmarketing? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Mbo/Hbo-stagiairs in de periode september 2022 t/m januari 2023 en februari 2023 t/m juli 2023.

Je werkt mee in ons marketingcommuicatieteam aan contentmarketing, gastheerschap en citymarketingprojecten, B2B en B2C. Je hebt feeling voor online marketing, aantoonbare social media skills en een proactieve en zelfstandige instelling. Natuurlijk krijg je ook de ruimte voor eigen initiatieven en om te werken aan je stageopdracht(en). Deze stage is ideaal als jij toerisme, evenementen en/of marketing leuk vindt!

Over jou

  • je volgt een studie in een taal- of communicatierichting of een journalistieke opleiding
  • je werkt snel en nauwkeurig
  • je beheerst de Nederlandse taal perfect
  • je hebt een hands-on mentaliteit en bent servicegericht
  • je bent gemotiveerd om te leren

Over Apeldoorn Partners

Wij zijn Apeldoorn Partners. De citymarketingorganisatie van Apeldoorn. Ons doel is de economische bestedingen in Apeldoorn te vergroten. Dat doen we door Apeldoorn te positioneren als de groene, royale hoofdstad van de Veluwe. We promoten online alle leuke dingen die hier te doen zijn en maken radio en televisie commercials. Ook zorgen we voor een goede gastbeleving en gave evenementen. We acquireren op congressen, ontwikkelen nieuwe routes, maken de stad steeds groener en coördineren grote projecten die de stad op de kaart zetten.

Heb jij interesse?

Als jij geïnteresseerd bent in een leuke baan op een centrale locatie in de binnenstad van Apeldoorn en jezelf graag wil ontwikkelen in een gedreven team, stuur dan je motivatie en cv naar info@apeldoornpartners.nl.

n.b. wij zoeken stagiairs in de periode september 2022 t/m januari 2023 en februari 2023 t/m juli 2023.

Bekijk hier ons team.