narrowcasting

Apeldoorn Marketing start met narrowcasting

Bij winkels en VVV-locaties zijn narrowcasting schermen met toeristische informatie geactiveerd. Vanaf nu is de meest actuele informatie over evenementen en toeristische activiteiten te zien op verschillende TV-schermen verspreid over de gemeente Apeldoorn.

Overal narrowcasting 

De stichting Apeldoorn Marketing heeft van de Gemeente Apeldoorn de opdracht om recreanten en toeristen zo goed mogelijk te informeren over alle leuke dingen die ze kunnen zien en doen in Apeldoorn. Een van de acties om hiervoor te zorgen is het gebruik van TV-schermen op toeristische plekken (‘narrowcasting’). Op deze beeldschermen staan de leukste uittips voor de komende week te lezen. Bij VVV-informatiepunten zoals museum CODA Apeldoorn en de Spar in Loenen, maar ook bij de recepties van onder meer bungalowpark Hoenderloo en het stadhuis in Apeldoorn.

Ook dit jaar worden er weer honderden evenementen georganiseerd en dat mogen we veel breder uitventen wat. Daarom mag iedereen vanaf nu de url http://narrowcasting.pandoraproducties.nl/apeldoorn_marketing/htmlfive.php?id=9 gebruiken om dynamische evenementeninfo te tonen. Voor instructies en ondersteuning is Roeland Tameling van Apeldoorn Marketing de contactpersoon. Hij is rechtstreeks bereikbaar via 06-17453490 en r.tameling@apeldoornpartners.nl.

Impact toerisme

De Gemeente Apeldoorn investeert mee in het systeem en wijst op de impact van toeristen in de stad: op de Veluwe werken bijna 21.700 mensen in de vrijetijdssector. Daarom investeren we ook samen in een hartelijke ontvangst van binnenlandse en buitenlandse gasten.

Introductievideo

Om bezoekers en vrijetijdsondernemers te attenderen op de mogelijkheden die het narrowcasting systeem van Apeldoorn Marketing biedt, is een introductievideo geplaatst op YouTube. Hoofdrolspeler is Danny Paerl, die zelf met zijn bedrijf meewerkt aan aan het systeem en voorzitter is van het Toeristisch Platform Apeldoorn. De video is te bekijken en te delen via https://youtu.be/mm8iXfBe9z0.

missie toeristische tips geven - Gewoon in Apeldoorn