Ondernemen

Een stad vol kennis en vakmanschap, goed bereikbaar en centraal gelegen; Apeldoorn biedt ideale omstandigheden om te ondernemen. Even Apeldoorn bellen? Wie kent het niet. Apeldoorn is al jaren de thuisbasis van Centraal Beheer Achmea. Maar wist je dat ook De Belastingdienst, het Kadaster, Arcadis en Agrifirm hun hoofdkantoor of regionale vestiging in Apeldoorn hebben staan?

Ruimte, ligging en bereikbaarheid zijn onze wapenfeiten. Dit in combinatie met kennis, vakmanschap en innovatie maakt Apeldoorn een ideale werkstad. Apeldoorn heeft een brede economische basis van hoogwaardige bedrijven in verschillende sectoren; van zorg tot toerisme, van ICT tot logistiek.

Of je nu groot bent of een zzp’er, Apeldoorn faciliteert haar ondernemers en ondersteunt in hun ontwikkeling.

Via een intensieve samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid en de kennisinstellingen wordt er bijvoorbeeld actief gezocht naar mogelijkheden om jong hoogopgeleiden vast te houden of naar de regio te trekken. Ben je op zoek naar een locatie voor jouw bedrijf? Apeldoorn heeft een gevarieerd aanbod in bedrijfslocaties. Ook beschikt Apeldoorn over een ruime keus aan locaties die zeer geschikt zijn voor zakelijke congressen en bijeenkomsten.

Wij hebben een
antwoord, wat is
jouw vraag?

Social Media

Wat is jouw
#gewooninApeldoorn
moment?

[instagram-feed]