Onderzoek het historische verhaal van jouw locatie

Apeldoorn kent een rijke geschiedenis die de stad, de omliggende dorpen en de natuurlijke omgeving haar prachtige identiteit geeft. De geschiedenis van Apeldoorn is tot op de dag van vandaag voelbaar en merkbaar in verhalen, archieven, objecten, plekken, gebouwen, landschap, historische figuren en de mensen die nu de inwoners van Apeldoorn zijn. De historische verhalen liggen hier voor het oprapen!

Historisch verhaal van de ondernemer - Jachthuis

Voel de geschiedenis

Apeldoorn Partners, CODA en Gemeente Apeldoorn willen erfgoed beter zichtbaar en beleefbaar maken voor bezoekers. Hierdoor is het project het ‘Historische verhaal van de Ondernemer’ ontstaan, als onderdeel van het Grote Verhaal van Apeldoorn.
Ben jij benieuwd welk historische verhaal jij met jouw bezoekers kunt delen over jouw locatie? Wij onderzoeken en schrijven het graag voor je! Vervolgens kun je dit unieke verhaal op allerlei manieren gebruiken in de communicatie naar jouw gasten/bezoekers. Denk aan een informatiepaneel, fotogalerij, vergroting op behang en stories op je socialmediakanalen.

Historisch verhaal van de ondernemer

Oude verhalen nieuw leven inblazen

Wat doen wij?

  • (Voor)onderzoek naar de geschiedenis van jouw locatie.
  • Een op maat gemaakt, historisch, publieksvriendelijk verhaal van jouw locatie (inclusief alle factchecks!).
  • Bijpassend (historisch) beeldmateriaal.
  • Quotes en links naar interessant erfgoed in de omgeving.
  • Een QR-code die linkt naar jouw verhaal op geheugenvanapeldoorn.nl.
  • Een toolkit om het verhaal zowel on- als offline te delen / zichtbaar te maken.

Bekijk hier voorbeelden van verhalen die al opgeleverd zijn >>>

Wij vragen van jou een eigen bijdrage* van € 190 als ambassadeur van Apeldoorn Partners / € 240 voor overige ondernemers.

*Dit zijn gereduceerde tarieven dankzij de bijdragen van Gemeente Apeldoorn en Apeldoorn Partners. Bedragen zijn excl. BTW.

Ben jij ondernemer in de toeristische sector of in de binnenstad van Apeldoorn? DOE MEE! Opdat er nog vele bijzondere verhalen van Apeldoorn zullen volgen!

Download hier de wervingsflyer >>>

Wil jij meedoen aan het project het ‘Historische verhaal van de Ondernemer’? Meld je dan snel aan (i.v.m. beperkte beschikbaarheid)!
Neem contact op met Mirjam Bosch voor meer informatie: m.bosch@apeldoornpartners.nl | 06 – 43 23 27 15