Promotie en marketingondersteuning

Promotie en marketingondersteuning voor uw evenement

Evenementenpromotie via Apeldoorn Partners

Apeldoorn Marketing is dé strategische marketingorganisatie van Apeldoorn. Met uitinapeldoorn.nl promoot Apeldoorn de actuele uitagenda en wat er nog meer te doen en te zien is in Apeldoorn. Promoot uw evenement of onderneming ook via onze uitinapeldoorn-kanalen! Op de website(s) bijvoorbeeld, of via e-mail-marketing, welkomborden, rolvitrine, de evenementenkalender, advertenties, Facebook, Twitter, Instagram of een van de vele andere promotiekanalen. Neem voor alle mogelijkheden contact op met Michaela Luttenberg, evenementenmanager Apeldoorn Marketing, bereikbaar van maandag t/m donderdag via m.luttenberg@apeldoornpartners.nl.

Vermelding van uw evenement op uitinapeldoorn.nl (ruim 40.000 unieke bezoekers per maand) is altijd gratis. Meld uw evenement aan door te mailen naar info@apeldoornpartners.nl.

Promotiekanalen uitinapeldoorn.nl

  • Website en social media
  • Gratis opname in uitagenda van uitinapeldoorn.nl
  • Website uitinapeldoorn.nl, ruim 60.000 unieke bezoekers per maand
  • Opname digitale nieuwsbrief
  • Facebook > 18.000 likes
  • Instagram > 7.000 volgers

Outdoor

Je evenement goed zichtbaar maken? Zet dan de rolvitrine en/of welkomborden in! De rolvitrine heeft high impact doordat het op diverse centrale plekken in de stad, door inzet van tevens het welkomstbord is uw evenement ook zichtbaar op alle invalswegen naar Apeldoorn. Beide middelen zijn vorig jaar van een nieuwe lay-out voorzien en hebben groot bereik.

Evenementenkalender

Jaarlijks wordt de zomerevenementenkalender en najaarskalender verspreid. Deze wordt uitgedeeld door de cityhost op evenementen, maar ook verspreid onder 250 toeristische adressen waaronder campings, hotels en culturele instellingen.

Weekly & Narrowcasting

Wekelijks versturen wij naar 300 toeristische adressen een wekelijks compact overzicht van de leukste uitjes voor die week. Dit overzicht wordt veelal uitgeprint en in de receptie van de bungalowparken, hotels en campings opgehangen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met m.luttenberg@apeldoornpartners.nl