Samenwerking

Apeldoorn Partners is altijd op zoek naar suggesties en ideeën. We werken namelijk graag samen om ervoor te zorgen dat Apeldoorn een gemeente is waar mensen graag wonen, werken, ondernemen en hun vrije tijd besteden.

Wij nodigen u van harte uit om mee te denken over projecten en activiteiten die goed zijn voor de inwoners, de werknemers, bedrijven en bezoekers van Apeldoorn. Relevant en spraakmakend. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op door te e-mailen naar info@apeldoornpartners.nl.

Ondersteuning door Apeldoorn Partners

Heeft u hulp nodig bij uw activiteiten die bijdragen aan de promotie van Apeldoorn? Wellicht kunnen wij ondersteuning bieden. Zo kunnen wij u o.a. perslijsten toesturen, uw activiteit of evenement promoten via onze kanalen en u in contact brengen met de persoon waar u naar op zoek bent. Stuur daarvoor een mail naar info@apeldoornpartners.nl.

Vragen over evenementen en evenementenpubliciteit

Er zijn diverse mogelijkheden om uw evenement te promoten in en rondom Apeldoorn. Zo kan dat via onze online kanalen, maar ook door zichtbaar te worden op bijvoorbeeld de rolvitrines en welkomstborden langs de wegen. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn of vrijblijvend in contact komen met onze evenementenmanager Michaela Luttenberg? Neem dan contact op door te mailen naar m.luttenberg@apeldoornpartners.nl.