Uitnodiging netwerkbijeenkomst Duurzaam Ondernemen

Apeldoorn Partners organiseert op donderdag 24 november 2022 een netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de toeristische sector.

Door stijgende prijzen van energie en grondstoffen voelen we sowieso al de urgentie om op korte termijn na te denken over duurzame alternatieven. Maar ook als citymarketingorganisatie van Apeldoorn werken we aan versterking van het merk Apeldoorn met de pijlers groen en royaal. Als stip op de horizon willen we Apeldoorn de groenste stad van Europa maken. Een ambitie die we niet kunnen waarmaken zonder bedrijven die groen ondernemen en duurzaamheid hoog in ’t vaandel hebben staan.

Apeldoorn Partners nodigt ondernemers in de toeristische sector en de Apeldoornse gastvrijheidsindustrie daarom graag uit voor de netwerkbijeenkomst Duurzaam Ondernemen op donderdag 24 november 2022. Tijdens deze bijeenkomst informeren en inspireren we je over mogelijkheden tot het verduurzamen van toerisme en jouw onderneming. Een aantal sprekers uit de regio vertellen over hun visie op dit thema, duurzame oplossingen en praktisch toepasbare producten. Je bent van harte welkom!

Praktische informatie

 • Datum: donderdag 24 november 2022
 • Tijd: van 14.00 tot 18.30 uur
 • Locatie: De St@art, Apenheul (J.C. Wilslaan 21)
 • Parkeren: parkeerplaats tegenover Park Berg & Bos
 • Voor wie: ambassadeurs Apeldoorn Partners en ondernemers in de Apeldoornse gastvrijheidsindustrie

Programma

14.00 – 14.30 uur – Inloop met koffie/thee
14.30 – 15.00 uur – Welkom door Apeldoorn Partners en opening door Wim Willems – wethouder toerisme
15.00 – 17.15 uur – Informerende en inspirerende presentaties en pitches door;

 • HappySoaps
 • Apenheul
 • BespaarGarant
 • SolarWoodle
 • Boerenhart
 • Stufken-Buitenruimte

17.15 – 18.30 uur – Borrel en inspiratiemarkt met sprekers en ondernemers


Meld je hieronder aan voor de netwerkbijeenkomst

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Mirjam Bosch, Apeldoorn Partners: 06 43 23 27 15 (bereikbaar van maandag t/m donderdag).

We kijken uit naar jouw aanwezigheid!

foto-netwerkbijeenkomst-duurzaam-ondernemen-


Over de sprekers

HappySoaps
Vanuit hun kantoor in Apeldoorn verovert HappySoaps de cosmeticawereld met vegan, plasticvrije en palmolievrije producten. Wie zijn de oprichters, wat zijn hun beweegredenen en wat kunnen ze jou meegeven om aan te werken in je eigen organisatie?

Apenheul
Apenheul gebruikt groene stroom, groen gas en duurzame LED-verlichting, maar gaat liever nog een stapje verder. Zo is eventlocatie de St@art volledig CO2 neutraal en gebouwd volgens de meest duurzame principes. Hoe kijkt Apenheul naar duurzaam ondernemerschap?

BespaarGarant
Als ondernemer je weg vinden in de energiecrisis is niet altijd even makkelijk. BespaarGarant gaat dieper in op verduurzamingsmethoden en nieuwe energievormen die je op korte en lange termijn kunt toepassen en vertelt hoe zij je kunnen begeleiden in het proces van o.a. de financiering ervan.

SolarWoodle
Als producent van buitenverlichting op zonne-energie draagt SolarWoodle bij aan een duurzamere toekomst én bieden ze duurzame oplossingen voor buitenverlichting aan bedrijven.

Boerenhart
Deze onderneming vormt de verbinding tussen lokale boeren en voedselmakers en horeca, zorginstellingen en bedrijven. Boerenhart vertelt hoe je als ondernemer streekproducten in kunt zetten bij het verduurzamen van je bedrijf.

Stufken-Buitenruimte
Als ondernemer en bewoner in het buitengebied van Apeldoorn adviseert Bertus Stufken bedrijven en particulieren om hun buitenruimtes te vergroenen en vorm te geven. Bertus vertelt hoe je met behulp van een aantal praktische tips de biodiversiteit in jouw buitenruimte versterkt. En wat je als ondernemer kunt doen om bij te dragen aan het groene imago van Apeldoorn.


Ben jij erbij? Meld je hier aan