Werken

Werken in Apeldoorn? Er is hier volop werk voor mensen met een mbo-, hbo- of wo-opleiding. Zeker als je vakkennis hebt in bijvoorbeeld de zorg, IT of elektrotechniek. Apeldoorn is namelijk de banenmotor van de regio. In Apeldoorn zijn er 930 banen per 10.000 inwoners (landelijk is dat gemiddelde 721 banen).

Loopbaanmogelijkheden in verschillende sectoren

Innovatie, betrouwbaarheid en vakmanschap staan in Apeldoorn voorop. De stad heeft een buitengewoon brede economische basis van hoogwaardige bedrijven in verschillende sectoren. Slim kennis toepassen noemen we dat. Verschillende grote werkgevers in Apeldoorn bieden professionals de kans om vooruit te komen. Zo krijgen werknemers volop loopbaanmogelijkheden met behoud van een gezonde balans tussen werk en privé. Zo is de ICT-sector in Apeldoorn relatief sterk vertegenwoordigd. Door meer samenwerking tussen ICT-bedrijven en bedrijven in de maakindustrie ontstaan innovaties in productieprocessen en producten.

Lekker werken, lekker leven

Eenmaal gesetteld in Apeldoorn wil je er niet snel meer weg. Echt waar. Het aantal personen dat verhuist naar een andere gemeente in Nederland of naar het buitenland (emigratie), per 1.000 inwoners is in Apeldoorn 32,5 tegen 46,1 landelijk gemiddeld.

Wij hebben een
antwoord, wat is
jouw vraag?

Social Media

Wat is jouw
#gewooninApeldoorn
moment?

[instagram-feed]