Wonen

Wij zijn gek op Apeldoorn. Omdat het hier lekker wonen en werken is. Omdat het een groene stad is. Omdat wij op de fiets naar onze topattracties kunnen en het hele jaar genieten van bruisende evenementen.

Sport, winkelen, uitgaan, cultuur, Apeldoorn heeft het allemaal. En niet te missen, wij wonen midden op de Veluwe, het op één na grootste natuurgebied van Nederland! Dat vinden wij gewoon, maar dat is eigenlijk heel bijzonder.

Waar anders dan in Apeldoorn vind je een betaalbaar huis met een tuin en ook nog genoeg werkgelegenheid? Apeldoorn is een comfortabele familiestad. Met een divers woon- en werkaanbod en goede voorzieningen voor jong en oud op het gebied van zorg, onderwijs, sport en cultuur. Voeg daar een flinke dosis groen aan toe, een actief verenigingsleven, goede bereikbaarheid en een centrale ligging en je hebt een heerlijke stad om in te wonen. Ook als je niet in Apeldoorn werkt.

En in je vrije tijd? Naast de topattracties zoals de Apenheul, Paleis het Loo en de Julianatoren, bruist Apeldoorn van grote en kleine festivals en evenementen. Je hoeft je hier nooit te vervelen.

Wij hebben een
antwoord, wat is
jouw vraag?

Social Media

Wat is jouw
#gewooninApeldoorn
moment?

[instagram-feed]